AZ ELÉGEDETT KERTÉSZEK
ÉS GAZDÁK MONDTÁK

„Két éve használom a cég által előállított Organic Green Gold növénykondíciónálót, palántáim sokkal egészségesebbek, ellenállóbbak. Jobban bírják az átültetést, jobb a magkötődés, és 25-30%-kal több termés szedhető. Vevőim elégedettek, vevőköröm egyre szélesebb, szívesen vásárolnak tőlem palántát. A gondos palántanevelés mellett, a Organic Green Gold-nak is sokat köszönhetek.”
„Tapasztalatom, hogy szántóföldi kultúrák gyorsan meghálálják a Organic Green Gold-ot. Előnye, hogy gyors segítséget nyújt a növénynek azonnal felvehető tápanyagként. Kijuttatása nem jelent többletköltséget, mert bármilyen növényvédő szerrel keverhető. Búzánál 12 liter O.G.G-vel, ugyanazt a sikér tartalmat értem el, mint 2q N műtrágya felhasználásával, ami jelentősen csökkentette a ráfordítási költségeimet, mert 12 l ebből az anyagból kevesebb, mint a műtrágya költsége. Így jelentős költségcsökkentő tényező, és 100%-ban környezetbarát.”
"Idén tavasszal kezdtem a kertemben használni az O.G.G-t, és már ez alatt az 1 év alatt is nagy változást figyeltem meg növényeimen az előző évhez képest. Leginkább a paradicsomon és a szőlőn volt megfigyelhető a hatás: a paradicsomon rekordmenínyiség termett, a szőlőről pedig még zölden nagyon sok fürtöt le kellett szedni, mert nem fértek el egymástól. A virágoskertben is nagy csodát tett, a növények dúsan virágoztak, és egész őszig egészségesek maradtak. Az évben mindösszesen háromszor permeteztem, és ez vezetett ilyen eredményhez. Az ismerőseim is csodájára jártak a kertnek, és kérdezték, mi a titka?"
"2009 márciusától kezdtem kertemben használni a terméket. Hetente 1x használtam a dísznövényeimre és a virágzó növényeimre.
Hatalmas változást figyeltem meg, hiszen a virágok óriási méretűre nőttek, folyamatosan virágoztak és sokkal ellenállóbbak lettek. Csodálattal tapasztalom, hogy a mocsári mályvám a megszokottnál dupla annyi ideig virágzott. A kertemben történt változás legfőbb bizonyítéka, hogy a helyi önkormányzattól elnyertem a “Virágos Ház” címet. A jövőben is nagy lelkesedéssel fogom használni a jól bevált terméket. "

100% Organic Green Gold

100%-ban környezetbarát, élő algás növényi tápoldat